RoseThorns

Trött

Publicerad 2010-01-29 23:47:42 i Allmänt,

Idag har varit en hemsk dag. Efter timmar med ångest sitter jag fortfarande med just det, ångest! Har panik inför skolan och framtiden. Har ett stort hål i mig och känner mig väldigt ensam i min tomma lägenhet. Vet att jag inte är ensam men känner mig det just nu. Jag försöker frustrerat ignorera känslan men den vill inte försvinna. Känner mig svag och vet att vem som helst som jag håller kär, vänner, familj och pojkvän, skulle kunna krossa mig i det här tillståndet. Jag är så trött! Orkar inte oroa mig mer. Orka inte avsky mig själv mer för att jag inte duger, för det känner jag innerst inne att jag inte gör. Orkar inte hålla humöret uppe och vara en fin och glad flicka. Jag vill bara lägga mig ner och försvinna! Är så trött och har ingen ork att slutföra det jag tagit mig för...

När jag hör din röst

Publicerad 2010-01-24 23:39:17 i Allmänt,

"En sak visste jag med säkerhet - ... - och det var att kärlek gav någon makten att knäcka en."

"Kärleken är irrationell, påminde jag mig. Ju mer man älskade någon, desto mer oförnuftig blev man"

"Jag stirrade på honom och önskade innerligt att framtiden aldrig skulle komma, att det här ögonblicket skulle vara för alltid - eller att jag skulle sluta existera när ögonblicket gjorde det."

"Det hade varit ett bra tillfälle att prata, att få de svar jag behövde - behövde, men egentligen inte ville ha."

Stephenie Meyer - New Moon

Know that when you leave

Publicerad 2010-01-24 23:26:01 i Allmänt,



There’s a possibility
There’s a possibility
All that I had was all I gon' get
There’s a possibility
There’s a possibility
All I gon' get is gon' be yours then
All I gon' get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by me
You walk like a thief
By blood and by me
And I fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m closed
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead

Winter

Publicerad 2010-01-19 20:21:35 i Allmänt,

Vad är det med mig och dåliga dagar och otur? Denna dagen började med att Kicki och jag drog ner till stan för att shoppa lite. Jag kom för en gång skull ihåg att ta med mig min nyaste mobil som ska lagas och papper på att jag köpt den hos Telenor. Självklart skulle Telenor öppna senare idag vid 13.00 då ex-jobbskursen som jag ska gå började.
Vår kursansavrige Simon Winter var som vanlig skit sur och pratade mer om hur det skulle bli om vi inte fick godkänt på kursen än om hur det var att skriva en uppsats. Sist av allt fick alla säga vad de eventuellt skulle skriva om. När det kom till min tur fick jag veta att någon redan skrivit om det min uppsats skulle handla om. "Hur en 3D-effekt skulle kunna användas i produktkataloger på internet". Himla roligt att behöva komma på något nytt. Skit svårt!
Sista droppen var när jag kom hem och skulle tvätta bara för att upptäcka att jag tagit fel på en halvtimma på min tid och att någon därför redan börjat tvätta. Visst hade jag kunnat säga till dem men det hade inte hjälpt mig speciellt mycket eftersom jag ändå inte hunnit tvätta pga att tvätttiden enbart är 2 och en halv timma. Skit! Får tvätta på fredag istället när jag egentligen bara vill umgås med Jocke, men måste tvätta så det får gå.

Ja, jag vet! Bara en massa klag, men min dag har verkligen inte varit bra!

Kaos

Publicerad 2010-01-16 15:33:06 i Allmänt,

Igår kväll hade jag och en kompis planerat fylla och massor av dans. Det slutade med enbart några cider, lite tårar och ingen dans.
Vi skulle börja dricka vid 8 men pga lite förseningar öppnade vi första cidern vid 9. När man ska till studentpuben stallarna gäller det att vara ute i god tid men pga min kompis pojkvän blev vi försenade. Utan någon som helst förklaring fick han spelet och min vän fick höra en massor av icke så smikrande ord och hissdörren till hissen vi stod i fick en hel del stryk av hennes kille. Jag har länge haft misstankar om att han psyke kanske inte riktigt är som det borde så jag blev skit rädd att han skulle ge sig på min vän istället för den stackars hissdörren. Som vanligt när jag blir rädd öppnas mina tårkanaler. Vilket jag skyller på mina föräldrar, för att jag har växt upp i ett sånt lugnt hem att jag inte ens klarar av när någon brusar upp! Jävlar skit, hatar att gråta!
När vi väl kommer till stallarna är det en kilometerlång kö men vi ställer oss ändå. Efter 45 min är det mellan 5-10 pers framför oss. Då meddelar vakten att de antagligen inte kommer släppa in flera eftersom ägaren sagt stopp och att inte en ut = en in gäller inte längre. Vi var skit kalla och behövde använda toa så vi gav upp och gick hem.
Jävla fin kväll det där!

London 09/10

Publicerad 2010-01-03 20:12:53 i Allmänt,

Jaha, då var man hemma igen och som vanligt är det precis som att man aldrig varit iväg. Denna resan har både varit på gått och ont. Skit jobbig ditresa som tog nästan 12 mer än den skulle göra och lite gnabb (men nyttigt sådant). Det jobbiga är att jag finner inga ord för hur jag känner. Å de har jag aldrig sagt förr =P. Det jag vet är att jag är kär. I ett par ögon, ett par läppar, ett ansikte, en kropp, en lukt och det viktigaste av allt: i en person! Edward Cullen släng dig i väggen =P

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela