RoseThorns

Shoppoholic

Publicerad 2011-06-21 21:00:31 i Allmänt,

Yes I am!

Har tittat lite på hur mycket pengar jag har spenderat den senaste månaderna på kläder. Siffrorna är helt sjuka! Shoppingstopp för mig i flera månader! Allt har kommit i en härlig klunga. Kläder som jag beställde från hm i april. Saker jag beställde från Nelly i april. Saker jag beställde från nelly i månaden. Andra saker jag köpt i andra affärer, främst Cubus. Jag tror att allt som allt denna månaden och räkningarna denna månaden så talar vi om ca 3000 på kläder och skor. Jag kanske behöver en sådan här chock för att sluta shoppa! Det lär ju inte bli något turkiet för mig. Har sålt mina sista aktier för att kunna klara nästa månad. Kommer ha ca 700 kronor kvar av lönen efter alla räkningar så var tvungen att sälja. Jag kan trolla med maten men så duktig är jag inte. Har kvar 3000 från skatten men de pengarna tänker jag inte röra. Nu får det vara nog! Inga mer kläder! Inga mer skor! Ingen mer shopping! Jag kommer sakna dig du kära shoppingbag!

The show must go on

Publicerad 2011-06-11 17:18:08 i Allmänt,

Jobbet är toppen! Trivs väldigt bra måste jag säga. Har fått jobba mer med Ida som är en toppen tjej och har börjat lära känna de som arbetar i de andra affärerna bredvid. Tror detta kan bli en toppen sommar =)

Känner mig mer positiv än jag gjort på länge. Jag är mig själv och behöver inte umgås med massa folk som jag inte klickar med. Min vän Sevgin drar med mig ut på äventyr och ofta är Denda med som även det är en toppen tjej. Är så skönt att bli accepterad för den jag är och jag har mycket bättre självförtroende nu än vad jag hade när det var jag och Jocke.

Sakta men säkert börjar jag återhämta mig och uppskatta min nya frihet. Flörta oskyldigt kan jag göra i massor men längre är jag ännu inte redo att gå. Några oskyldiga pussar kanske men inte längre. Igår började det bli lite för allvarligt men jag stoppade det. Inga allvarliga flörtar för mig inte!

Den närmaste framtiden ska jag bara ha kul och bry mig om mig själv. Saker och ting får vänta. Dax att leva!

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela