RoseThorns

Tvärtom

Publicerad 2010-02-22 19:54:46 i Allmänt,

Sitter och kollar runt på lite bloggar och märker att alla verkar så glada och positiva. Varför kan inte jag känna så? I mer än en vecka har jag kämpat för att må bra, vara glad och känna glädje inför plugg och annat. Jag vet att jag har dåliga dagar ibland men detta är ju överdrivet. Jag har inte tid att ligga och gråta varje morgon och kväll för att jag har en stor ångestklump inom mig som vägrar försvinna. Har så mycket jag måste göra och vill så gärna känna den där "jag vill" känslan. Har laddat ner en massa Melissa Horn låtar och hoppas att det på något sätt kan hjälpa mig att åter känna lust inför att gå upp ur sängen på morgonen. I will conquer this!

Flattr

Publicerad 2010-02-18 18:08:32 i Allmänt,

Idag blev jag tipsad om något helt nytt: Flattr
Kan vara hjälp till min c-uppsats om att samla in pengar via sociala medier. Kan nog bli stort om alla är beredda att för en gångs skull lägga ut lite pengar till sånt de uppskattar. 




Vårens schema

Publicerad 2010-02-16 12:07:34 i Allmänt,

http://www.google.com/calendar/embed?src=qmkscpfo4dov5kbbp35vlnceh4%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Stockholm

Allt

Publicerad 2010-02-15 13:07:31 i Allmänt,

Någonting får det att skrika inombords... eller är det allt? C-uppsats, de två andra kurserna jag läser i vår, de extra 15 poängen jag måste läsa för att få min examen, vad jag ska göra efter min examen och att jag återigen sitter ensam i min lägenhet och räknar dagar igen. Egentligen skulle jag bara vilja ta en dag och bara ligga och försöka finna styrkan att ta mig igenom våren. Är det ingen som vet hur man finner lust i livet när det mesta för stunden känns riktigt jobbigt?

Man undrar...

Publicerad 2010-02-09 12:24:03 i Allmänt,

När jag vaknade idag märkte jag att jag för ovanlighetens skull faktiskt var glad och att livet kanske inte är så pjåkigt iaf. Det ser ut som att mitt lilla tidsschema till torsdag håller och att jag kommer att klara det med lite marginal. Jag har faktiskt hunnit baka bullar och göra köttbullar. Idag klarade jag till och med att göra plättar utan att det bara blev mos av dem, de fick förvisso en bismak av köttbullar men det är sånt man får ta. Torsdag till söndag kommer jag ha besök vilket kommer sätta ännu ett plus i kanten på livet och vad det har att bjuda på.

Det värsta är att när jag har sådana här lyckliga dagar går jag bara och väntar på förändringen då allt ändras tillbaka till det vanliga. Vet att jag inte ska göra det men gör det ändå. Hoppas allt går som det ska: Att jag får ett godkänt uppsats ämne, att jocke kommer med sitt flyg och att vi har en underbar helg och sist men absolut inte minst att även mina vänner får godkänt på sina ämnen.

Ryanair

Publicerad 2010-02-03 11:59:20 i Allmänt,

Hittade något väldigt intressant på aftonbladet idag:

Svenska resenärer hölls fast av Ryanair

Ett 100-tal personer satt inlåsta i ett flygplan i två timmar.

Ryanair vägrar släppa ut dem.

– Det var kaos, flera personer svimmade, säger Jessica Schön.

Ryanairs plan från Skavsta landade på flygplatsen Tegel i Berlin 21.15 på tisdagskvällen. Men passagerarna fick inte gå av och panik utbröt.

– Människor är väldigt upprörda och flera personer har svimmat. Tre ambulanssjukvårdare och fem poliser är ombord, sa Jessica Schön, 22, från Stockholm vid elvatiden.

Då hade passagerarna, ungefär 100 personer, suttit fast i flygplanet i nästan två timmar.

Planet skulle egentligen landa på Schönefeldt-flygplatsen, som även den ligger i Berlin. Men på grund av det dåliga vädret är Schönefeldt avstängd, och planet tvingades landa på Tegel.

– Jag antar att Ryanair får betala mer pengar om vi går av här än på andra flygplatsen. Därför sitter vi fast och ska föras till en flygplats som fortfarande är avstängd. Det är jävligt irriterad stämning och den blir bara värre, sa Jessica Schön.

Men till slut gav Ryanair med sig. Strax efter elva släpptes passagerarna av.


Väldigt intressant läsning med tanke på min mardrömsresa till London med just flybolaget ryanair vid jul:

Skulle lyft 21.15 från Västerås - vi lyfte vid drygt 2 tiden.

Mellanlandade på skavsta flygplats för att de skulle byta personal som inte skulle komma förrän vid 5. Vi fick inte heller gå av planet. Tror vi lyfte runt 6, halv 7.

Landade i London runt 9 på morgonen när vi egentligen skulle varit där vid 22.30 Londontid.

 

Jag säger bara det: Aldrig mer ryanair!

 

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela