RoseThorns

Mamma läs ej!

Publicerad 2009-06-11 17:24:50 i Allmänt,

Det är tur att min mamma inte vet adressen till min blogg!

Vad är det med killar? Vad man än gör blir man till slut ignorerad. Om man har sex med dem blir man till sist ignorerad, även om man försöker hälsa på dem. Om man inte vill ha sex med dem blir man ignorerad. Min lilla slutsatts blir att skita i det andra könet! Ändå hoppas jag att det en vacker dag kommer en kille som tycker om mig för den jag är, respekterar mig, behandlar mig bra och faktiskt passar ihop med mig! Men tills dess blir det ett liv i celibat.

No more guys for me!

In, ut och bauta

Publicerad 2009-06-07 23:05:06 i Allmänt,

Och så var denna helgen slut och roligt har det varit! Precis som magic eight ball sa!

Torsdag = Utflyttningsfest och circustema!
Mycket folk var det hemma hos Klara och Sofie! En bra start på helgen!
Såhär fin var jag =)




Fredag = Inflyttningsfest och stallarna
Var bakfull hela dagen tills jag började dricka på min första cider. Drog till stallarna ganska tidigt pga pumptömningen. Jag och sevgin köpte alldeles för mycket dricka! Drinkar och cider!
   På vägen hem började det hända saker. Märkte att det började bränna lite lätt på min rygg. Tog av mig jackan och fick den fina överraskningen att det var ett brännhål igenom jackan och klänningen jag hade på mig. Jag hade tagit av prislappen på klänningen samma dag och tänkt lite för mig själv att jag säkert skulle spilla något på den under kvällen (klänningen var vit). Nej, jag spiller inte! Jag lyckas bränna sönder den!
   Blev en dyr kväll: en jacka och en klänning!

Lördag = Bauta
Vaknade upp och började fundera på var f*n jag befann mig. Var säker på att jag sovit i min egna säng för att jag sovit så bra. Då slog det mig att jag hade efter mycket om och men bestämt mig för att sova över hos en kille. Jag hade sovit med kläderna på! Jag sa morsning och adjö och traskade hem. På hemvägen började jag fundera lite. För några år sedan hade en kille sovit över i min soffa och han hade inte tagit av sig kläderna vilket jag tyckte var skitlöjligt. Kanske är värt att avslöja att jag brukar slockna med kläderna på när jag har varit ute och druckit. Men ändå!

Åkte hem till Roothan för att förfesta lite inför bauta. Här är bilder från kvällen!








Det var lite jobbigt sen på natten. Jag och Linda kom hem före hennes föräldrar och gick och la oss tidigare än dem! Börjar man bli gammal och slö eller? Är ju pinsamt!

Och så idag:
Har kastat en gaffel över halva lägenheten pga ett litet mentalt utbrott. Trevlig info!

Avslutar med lite Good Music!

3 dagar i rad

Publicerad 2009-06-03 16:11:37 i Allmänt,

2 helger i rad!

Så börjar helgen närma sig och som det ser ut nu kommer jag vara full på sprit torsdag, fredag och lördag även denna helgen!
Imorn blir det utflyttningsfest hos min kära klasskamrat Klara och hennes syster Sofie. Är en lite sorglig tillställning eftersom Klara ska iväg och plugga i Australien i ett halvår och Sofie ska också iväg på lite äventyr utanför Sveriges gränser. Jag planerar att vara väldigt onykter trots projektredovisningen som ska äga rum på fredag morgon. Risken finns att ett antal tårar kommer rinna imorn, men jag ska försöka hålla mig!

På fredag ska Sevgin och hennes kille ha inflyttningsfest. Alla flyttar, in och ut. Hade inte planerat att dricka men man måste ju ställa upp =P Blir nog stallarna senare på kvällen.

Lördag och Sveriges nationaldag= Lenhovda och Bautafesten. Var ett väldans tag sen jag festade med Lenhovdatjejerna så det ska bli jätte kul! Lika full som jag planerar att vara imorn tänker jag försöka vara även denna kvällen =)

Ser fram emot denna helgen med mycket fest, fylla och bakfylla!

Sist tänker jag säga grattis till min lilla systerdotter som fyllde 2 år igår. En dag försenat men bättre sent än aldrig!

Ha en lika bra helg som jag planerar att ha =)
Puss och kram

Helgen & Skolan

Publicerad 2009-06-01 01:30:41 i Allmänt,

I helgen var jag på VäxjöRockFestival. Tittade på massor av olika band, de flesta Coverband. Caroline af Ugglas var en av höjdpunkterna på fredagen, har aldrig varit ett fan men fastnade direkt för vissa låtar på hennes nya skiva. Är lite skämmigt att säga med jag köpte faktiskt den nya skivan av henne och fick den signerad. Såg också FrontBack för första gången, har varit lite nyfiken på dem eftersom jag har börjat lära känna Bill Front som spelar i bandet.
   Stod och små flörtade lite med några av de som spelade i det sista bandet som spelade på fredagen. Vet inte om de flörtade tillbaka eller om de flörtade med Linda som stod bredvid mig. Hmm, måste ju varit mig :P, eller med båda kanske! Finns ju inte att de inte flörtade med någon av oss. Vi var ju snyggast på stället!
   Det var lite synd att det inte var så mycket folk, hade behövts lite mer kroppsvärme pga kylan. Så fort solen gick ner blev det svin kallt. Gick runt med ca fyra tröjor båda dagarna, på lördagen var man iaf lite förbered. Tog mig lite insmugglad dooley's på en bajamaja, den var varm och go efter att ha legat mellan mina bröst i några timmar. Drickan och maten var svindyr, 50 kronor för 50 cl öl och 40 för 33 cl cider. Så var ganska nykter båda dagarna. Fast det var nog bara bra eftersom vi cyklade, vilket jag inte gjort på något år. Snällt av Jocke att låna mig sin cykel över helgen, det är med den jag tagit mig runt i staden i helgen. Den fick till och med följa med in i Sevgins lägenhet när jag skulle sova. Schysst av henne att låna ut sin lägenhet till en sliten festivalmänniska.
   Är lite seg nu efter tre dagars festande, var även på pumptömning på pudas i Torsdags. Där var det mindre nyktert kan jag säga! Mycket alkohol och lite vett!


Skolan då! Ska ha tenta på tisdag, vilket jag förstod i torsdags :S. Panik någon?  Sevgin och jag skulle pluggat några timmar ikväll men vi är helt hopplösa. Jag poppade lite popcorn och sen satt vi och pratade i 2-3 timmar istället.
   Var duktig och gick upp tidigt lördagmorgonen, trots festivalen, för att åka till Rififi för att sätta upp några bilder på folketplank. Vad gör man inte för skolan? Men jag är sämst och minst erfaren av alla dem som går den fotokursen så tycker inte det är kul att visa upp fotografierna jag tagit. Kan ingenting om brännvidd, bländare och slutartid, står mest som ett fån när de andra i gruppen har sina diskussioner.
   Ska ha en redovisning av några poträttbilder i samma kurs om ca två veckor, fick veta att det kommer kosta ca 500 kronor att framkalla och rama in fotorna som jag ska sätta upp. Mamma, hjälp! Som tur var är min mamma så snäll att hon betalar. 

Ett några timmar försenat Grattis till mamma på morsdag!

Ska sova nu så jag orkar gå upp vid 8 för att tentaplugga!

Puss och Kram    

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela