RoseThorns

Resultat

Publicerad 2011-07-25 23:29:10 i Allmänt,

Shoppingstoppet har gett resultat i månadens räkningar =) Hade 2000 mindre i räkningar denna månaden. Fast lyxade till det med att gå på en konsert med Håkan och the ark men tyckte jag var värd det nu när jag jobbar hela sommaren. Det var också värt pengarna =) Hade inte förväntat mig att Håkan skulle ha så mycket energi på scen och att se en av The Arks sista spelningar var sorgligt men är väldigt glad att jag och Linda bestämde oss att gå.

Har också sett lite resultat på vågen =) Den 12 juli vägde jag 3 kilo mindre än vad jag gjorde tidigare. Visade sig att börja cykla överallt gör susen. Och att jobba så att man inte har tid att äta =P Men när jag väl äter är det banne mig inte nyttigt. Har en extrem Geisha period. Massa massa med choklad och cola ferraribilar. Det är mums det =) Hoppas att man inte går upp igen bara =S

Life was a bitch but now it's the opposite =)


<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/p62rfWxs6a8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



En dröm

Publicerad 2011-07-08 17:22:45 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag levt som i en dröm =) Tillåtit mig själv att skärma av mig från verkligheten och bara leva i nuet =) Jag har vaknat med ett leende och somnat med ett större =)
Nu börjar dock verkligheten börjat göra sig påmind. Ska jag fortsätta drömma eller inse att verkligheten förr eller senare kommer knacka mig på axeln och säga "remember me?"

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela