RoseThorns

Sommarjobb & annat

Publicerad 2009-05-25 18:57:20 i Allmänt,

Ligger i soffan och känner nederlaget. Har inte fått tag på något sommarjobb idag heller. Har klart spenderat fler timmar på att försöka hitta ett jobb än att plugga, vilket jag verkligen borde göra. Det är så tråkigt att gå runt och oroa sig för sommarjobb, plugg och pengar.
   Vet inte varför det är så svårt att hitta ett jobb. Kanske är mitt CV som suger, borde gå en kurs i hur man skriver ett CV, eller ännu bättre, hur man söker och får ett jobb. Jag vet att jag klarar av många av jobben som varit ute på marknaden i sommar, men sen är det hur jag förklarar detta för företagen.
   Tror jag sökt 10-15 jobb i vår och har inte hört från någon, så problemet borde ligga i mitt CV. Har pratat med min kära mor och hon tycker att om jag inte får något jobb kan jag bo hemma och måla huset och få några hundralappar. Men hur roligt är det? Plus jag vill följa med Sevgin till turkiet i sommar så att jag kan åka utomlands för andra gången i mitt liv. Om det är någon som ser detta och vet något jobb, hör av dig!

För att fortsätta i klago andan ställer jag frågan: Är det någon mer än jag som får sms från killar utan hej, utan kram, bara ett "lust att komma över ikväll"?
  Hmm, undra vad de vill? Dra åt skogen säger jag! Ifall de vill ha någon som kommer när de ropar kan de skaffa sig en hund! Är trött på att aldrig bli uppskattad för min personlighet.

Allt jobbsökande och pengartänkande gör att jag får ångset. Ångest ger mig godissug. Bli inte oroliga nu men när jag var liten fantiserade jag om att sticka hål just där det gör ont när jag har ångest Och att ångesten sedan skulle rinna ur mig och släppa på trycket. För det är så jag känner det när jag mår dåligt. Att det är något som trycker i bröstet och det känns som att jag behöver spy för att jag mår så illa pga trycket.
   Jag har aldrig spytt och jag har aldrig gjort verk av min fantasi.

Något av ett deprimerande inlägg. Får hoppas att livet ljusnar så att jag kan skriva ett mer positivt!

Webbplats

Publicerad 2009-05-23 11:50:47 i Allmänt,

Igår kväll blev jag äntligen klar med min webbplats. Det finns säker fullt med buggar och stavfel. Är inte riktigt nöjd med den, men hinner inte ändra något pga skolan. Har massor att göra innan vi slutar om två veckor. Ett fotokompendium, en poträtt uppgift, ett arduino projekt och sist men inte minst en tenta. Jag hoppas att jag hinner få klart fotokomendiumet innan helgen är slut  så har jag en sak mindre att göra.

Kolla gärna in webbplatsen: http://www.fc.vxu.se/~mroid07/portfolio_/index.html

Funderingar

Publicerad 2009-05-21 22:57:56 i Allmänt,

Den eviga frågan om var kärleken gömmer sig. Finns den, var finns den, kommer jag någonsin finna den eller har jag en gång funnit den men ignorerat och förlorat den? Finns den kärlek som de flesta drömmer om att finna? Filmkärleken! Twilight, a walk to remember, love actually... Jag har börjat tvivla, har börjat tro att den faktiskt inte existerar!

A walk to remember:
Love is patient, love is kind.
Love is not jealous, it does not brag, and it is not proud.
Love is not rude, is not selfish, and does not become angry easily.
Love does not remember wrongs done against it.
Love is not happy with evil, but is happy with truth.
Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things.
Love never fails

Första inlägget!

Publicerad 2009-05-21 00:27:56 i Allmänt,

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg, vilket antagligen är ovanligt sent för en som läser medieteknik. Vad jag ska skriva här vet jag inte, men det lär märkas.
   Kanske skriver om skor :P. Jag tycker om skor :). Eller om skolan, den är inte lika rolig! Skulle egentligen skriva ett fotokompendium, men det är ju inget roligt :s. Kunde också kollat upp hur man kopplar ett arduino-kort till Flash, men det är ju inte heller så himla intressant.
   Det lär handla om lite av varje i denna bloggen. Man har ju ganska mycket för sig egentligen. Jag får se, men denna veckan lär det handla om frustrationen över att inte ha pengar och därför inte kunna vara med på allkårsveckan! Hade velat kunna gå på fredagsfestivalen!!

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela