RoseThorns

Kalmar

Publicerad 2012-02-26 20:07:14 i Allmänt,

Jag och Lule sitter och dricker te vid hamnen i Kalmar. Det är sen eftermiddag, solen skiner men håller på att försvinna bakom taken. Vi pratar om meningen med livet, helgen som varit och alla jävla killar. Det har varit en helg med sjalar som fastnar i skinjackor på lindex, förfest hos Lule, Annie och sen Christian. Alla från kassan. Jag avslutade min kväll med äppelpaj på gamla psyket i kalmar. När vi sitter där vid hamnen är jag arg. Jag var arg igår, arg idag men ändå känner jag en stor livsglädje. Livet är helt enkelt otroligt och underbart. Jag har rätten att välja, att besluta. Och jag är nöjd med mina beslut.

Det är med en viss sorg jag lämnar Kalmar, Lule och denna helgen. Kommer alltid komma ihåg den här helgen. I Kalmar är jag ute på äventyr, ute på en resa. And I love it!




Annies låt:

Inte vara jag

Publicerad 2012-02-13 20:28:42 i Allmänt,

I helgen har jag struntat i alla mina principer och bara gjort som jag vill. Kanske låter lite underligt men ifall jag inte följer dessa fina principer slutar det ofta i att jag har ångest i veckor/månader. Fast det underliga är att jag inte känner någon.

Fredag: Godis från hemmakväll och sufflé som jag och Linnéa bakade.

I lördags åkte jag till Kalmar och festade med lite folk från Kassan. Var trevligt även om själva Kalmar utestad just den kvällen inte var så rolig. Var kul att träffa Lule :) Magda var snäll och hade förfest :)

I söndags var jag hos farmor som bjöd mig och min familj på middag. Det var mycket skratt och jag åt väldigt mycket mat. Men det tillät jag mig till. Engla var så söt. När jag kom till farmor hade jag svarta strumpbyxor på mig. Hon tyckte att jag var väldigt svart. Det tog ett tag innan jag förstod vad hon menade. Hon trodde jag bränt mig :)
Plus att jag tidigare på söndagen hann träffa en tjej annan från kassan, Malin, som inte hade varit med lördagen. Fika på Coop i Nybro, det är grejer det :P

Idag hade vi kompetensdag på Ikea och den första halvan av dagen fick vi göra cupcakes :) Ingen nyttigt helg om man säger så!

Det fina är att jag ångrar inget ;)

Otur!

Publicerad 2012-02-05 03:31:48 i Allmänt,

Varför jag inte alltid orkar!

Vet inte om jag är den enda. Men har grymt otur ibland och det är inte bara lite. Är det inte bussar som är försenade så är det tåg. Och detta i massa minus grader. Om jag trivs på ett jobb måste jag såklart få ett annat som jag måste ta pga vad jag studerat till. Jag har ingen kärlek i mitt liv och känner smått att jag börjar förlora mina vänner för att jag är sur, bitter och pesimistisk hela tiden.

Vad har hänt ikväll då? Jo, jag har förlorat min mobil. Har för mig att jag kände att det ryckte i väskan ikväll och att jag drog den till mig. Hur som haver är min mobil borta. Detta kan jag ha lagt märke till mer än en timma efter att det faktiskt hänt. Har spärrat det men ändå. Letade på Grace och hittade 40 kronor och en annan mobil. Inte min! Varför ska all skit hända mig? Jag är jätte trött och orkar inte mycket mer! Det är inte mycket jag vill av livet. Förväntar jag mig för mycket?

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela