RoseThorns

Karriären går först!

Publicerad 2012-01-30 11:52:46 i Allmänt,

Då byter jag jobb igen! Var bara en månad på FK, nu byter jag till något helt annat. Vi var 25 personer som började på FK och på en månad hann jag lära känna en massa trevliga människor. Så det var surt att lämna dem i fredags. Hjälpte inte att de var supergulliga och gav mig jätte fina blommor och ett fint kort där de skrivit gulliga saker. Jag som har så lätt till tårarna grät en skvätt såklart.

Imorn börjar det nya jobbet. Återigen blir det nya kolleger och ny miljö. Jag som precis börjat komma in i att pendla till Kalmar och komma ifrån tröttheten som kommer med att börja på en ny arbetsplats. Då gör vi det igen :) och denna gången måste jag ge allt! Hoppas bara att jag inte kommer så nära arbetskamraterna på det nya stället. Kontraktet är på några månader. Har lämnat lite för många arbetsplatser den senaste tiden och orkar inte med att säga hej då till nya vänner. För även om man säger att man ska hålla kontakten blir det ofta inte så.

Men den 11 feb så ska jag förhoppningsvis ut med dem på FK!

Jimmys fina bild



Min fina bild på Jimmy (inte lika fin som hans dock)



Lyssnade mycket på Veronica Maggio på tåget till Kalmar.



Lule skickade sin favoritlåt när jag satt med vårt hemliga projekt:


I try to change!

Publicerad 2012-01-22 20:39:17 i Allmänt,

Som vanligt analyserar jag och upptäcker saker om mig själv och andra som inte är speciellt positiva. Att pendla till kalmar och mitt nya jobb tar upp extremt mycket av min tid. På vardagarna är jag sur och grinig och är allmänt gnällig. På jobbet tjatar jag om att jag kommer från Växjö och att jag går upp tidigt och kommer hem sent. Vet inte om dem jag jobbar med har lagt märke till det men jag börjar bli trött på mig själv. Vet inte ens varför jag säger det! Försöker jag få sympati? Kan säga att ibland är det inte lätt att vara så jäkla självkritisk! Där hade vi det igen! Ge mig sympati för att jag är självkritisk!

Vi är en stor grupp som har börjat på det nya jobbet och med det kommer att man måste vara social! Ser mig som ensamvargen som försöker. Jag gör det, försöker! Ibland blir jag rädd över att jag inte ska passa in. Vet att jag har svårt för det ibland. Fast egentligen är jag nog inte så osocial som jag känner mig.

Var ute på stan igår och inte för att låta självsäker men jag var HET :) Vet faktiskt inte vart tiden tog vägen. Vi var nog inne på Grace runt 12 och jag var sist ut :S Hade ännu en gång riktigt kul. Men kommer inte riktigt ihåg vilka jag gick runt med, dansade med. Det var inte mycket folk ute och vi var mellan 12-15 personer. Vi utgjorde en ganska stor procent av dem som var där :) En kväll med massa vänner på ett och samma ställe. Mycket bättre kan det inte bli! Nästa helg ska vi (Linnéa, jag och Sevgin) ut igen för att Moa fyller år. Först mat och sen Grace. Då ska jag vara mer närvarande. För ärligt talat, det var jag inte igår. Jag var i Malins värld som ligger miljoner destinationer ifrån verkligheten.

2011

Publicerad 2012-01-10 21:38:01 i Allmänt,

2011 var ett händelserikt år när det gäller jobb, skor och förhållanden.

I början på året jobbade jag på kabeln, bodde hos Jocke och ägde en suzuki. Sen fick jag gå ifrån kabeln, var arbetslös i tre månader och hade ett stort bråk med Jocke på min systers födelsedagsfest. Jag fick jobb som extraförsäljare på Ecco och en lägenhet i Hovshaga. Jag fyllde 23 och fick en weekend i Göteborg av Jocke och han sa att han älskade mig. En vecka senare sa han att det var slut, det blev ingen resa. Jag grät i en vecka, inte för resan då. Började gå hos en psykolog som fick mig att inse att jag måste se världen ur en 23:årings perspektiv, inte en 10årig flicka som drömde om man, barn och karriär.

2011 lärde jag mig att med bra vänner är hur man ska möta världen och med en stark tro på sig själv!  Sevgin var där när jag behövde henne som mest. Min lillasyster stöttade mig och skickade mig till psyket :P. Nej, så allvarligt var det inte :) Fått många nya vänner och kontakter. Linnéa är en av dem och vi har mött Växjö och nattlivet tillsammans i höst och joggat flera mil runt Växjösjön. Tack vare henne har jag faktiskt kommit igång och börjat träna!



Var på The Arks sista konsert i Kalmar. Och såg då också på Håkan. Tillsammans med Linda Kron sa jag hej då till The ark och blev åter kär i Håkan och hans musik. Håkan är sommar och Sverige för mig!

2011 blev jag då blivit singel och mött singellivet med ostadiga vingar. Har träffat massa fina och ofina killar. 2011 träffade jag den fina Mr T som gav mig lite tro på kärleken igen, B som alltid har ett stort leende, Ted Gärdestad (Stellan) som funnits på deluxe och gett mig en lustig härlig min. T från flera år tillbaka som jag åter blev så kär i men som aldrig ledde någon vart. En av the loose brothers och spinkige M. Åh, Daniel kysste mig vilket jag inte får glömma!

Jag har köpt 11 par skor (som jag kommer ihåg)
Har en ny mobil vilket tog mig ifrån stenåldern :)
Såg för första gången breakfast at tiffany's

Och några dagar innan årsskiftet fick jag ett nytt jobb. Detta hjälpte min storasyster mig med :) Höll mig uppdaterad och tipsade mig!

Nu två låtar som jag tillägnar 2011 men de är lite äldre.
Moon river och Himlen är oskyldigt blå!







2012 here we come!

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela