RoseThorns

Jag är rädd för mörkret

Publicerad 2010-09-13 13:52:21 i Allmänt,

Jag är rädd för mörkret och vad som döljer sig i skuggorna. Jag är i mina ögon arbetslös även om jag ska börja jobba på alstermo kabel imorn. Men för mig är det inget jobb. Det är en inkomst som jag behöver för att kunna leva och inte oroa mig för pengar. Vet inte vad jag vill arbeta med då jag förlorat allt sug att arbeta inom medieteknik vilket jag läste i min universitetsutbildning. Jag har mina galna funderingar på framtiden men det krävs mycket planering och tur för att förverkliga dem. Jag är en arbetslös ungdom, jag är en av dem politiker och media pratar om. En som vill ha ett arbete men som inte hittar ett (som jag trivs med). Har bestämt mig för att rösta i valet men det är svårt att veta vilken riktning jag ska välja.

Tittade på uppdrag granskning där de gjorde ett reportage om äldre demenssjuka. De sjuka låstes in i sina rum för att staten sparade in pengar och älderboendet hade därför inte råd att ha någon nattpersonal på avdelningen. Uppdrag granskning filmade de få demenssjuka som på natten låste upp sina dörrar och vandrade omkring på avdelningen. Resterande kunde inte låsa upp sina dörrar och ingen visste egentligen vad de gjorde under nätterna.

I skuggorna finns bland annat arbetslöshet och dålig vård för äldre. Och i mörkret...

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela