RoseThorns

Sälja bil

Publicerad 2011-04-20 10:46:30 i Allmänt,

Lade för några dagar upp min bil på blocket. Fick inom 12 timmar ett sms från en någon i England som var intresserad av att köpa min bil. Han var till och med villig att ge ursprungspriset. Skit bra tänkte jag, då skulle jag få mer pengar för den än vad jag trott.

Sen började jag läsa om alla bedrägeri och vilka problem det är att sälja en bil till utlandet. Först tackade jag ja till hans erbjudande men drog mig strax ur. Det är inte värt att riskera att man står utan bil och ändå behöva betala skatt för den.

Varför finns det så mycket oärliga människor där ute?

Plus att i natt fick jag ännu ett engelskt sms från någon som var intresserad av bilen. Något är inte som det ska!

Ovanligt problem

Publicerad 2011-04-19 17:37:11 i Allmänt,

för mig iaf.

Har idag fått ett samtal ifrån the phone house. Jag var på intervju för en extra tjänst för ca 2 veckor sedan. Jag var så säker på att jag inte skulle få det. Idag ringde dem och sa att jag fått tjänsten =S Problem! Jag vet att jag kommer ha ett semestervikariat i sommar för Ecco men vet inte på hur mycket. Så kommer kanske inte kunna tacka ja till jobbet på The phone house. Plus att jag var på en intervju förra veckan om en tjänst som webbutvecklare så vet ju inte heller hur det kommer gå där. Det optimala hade varit Ecco och webbutvecklare. Måste ha något mer än Ecco då jag bara har några timmar (kanske 9 timmar) i veckan och det räcker inte till hyran. What to do, what to do?

Ecco

Publicerad 2011-04-05 11:28:07 i Allmänt,

Jag har fått jobb!
Efter en månads letande fick jag äntligen ett jobb =)
Tricket var tydligen att gå till arbetsplatsen och presentera sig och säga att man sökt arbetet.
Jag har blivit en "alva" på Ecco. Är inte så många timmar i veckan men det är någonting iaf.
Söker ett andra jobb eftersom timmarna på Ecco inte räcker. Har haft en intervju med teknikmagasinet och ska ha en intervju med The phone house imorn. Hoppas jag får något utav dem så jag klarar betala min billiga lilla lägenhet =). Ska snart till Ecco och avslösa butikschefen så hon kan äta lite mat. Det är så skönt att ha något att göra i veckorna!

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela