RoseThorns

Finner inga ord

Publicerad 2010-08-23 18:47:46 i Allmänt,

Livet är något vi allt för ofta tar förgivet. Efter helgen och idag så har jag börjat fundera på hur snabbt allt kan ryckas ifrån oss. Min vän, sörjer att du och din familj har blivit berövade av en människa ni höll så nära hjärtat!

Jobbsökande

Publicerad 2010-08-13 13:36:29 i Allmänt,

För några veckor sedan började jag söka jobb. Det svåra med att söka är att få ihop ett bra personligt brev. Är det bara jag eller är det fler som tycker att det är svårt att skryta om sig själv. För att få upp självförtroendet för eventuellt kommande intervjuer går jag runt och säger till mig själv "Jag duger precis som jag är". Det jobbiga är att försöka tro på mig själv när jag säger det. Jag har skickat ut lite jobbansökningar men ingen har ännu svarat. Mitt Cv ser ganska snyggt ut men det personliga brevet är inte lika bra. Kan det vara att ingen ringer pga det personliga brevet? Jag skulle gärna vilja ha lite semester från datorn och söker därför en massa försäljar jobb. Längtar grymt mycket efter lite mänsklig kontakt. Ledsen Jocke (älskling) du är underbar och jätte trevlig men behöver träffa andra människor än bara dig.

Ikväll blir det kanske utgång och då får jag förhoppningsvis en liten dos av mänskligheten som finns utanför mitt fönster. Att man ena stunden kan vara så trött på människor och nästa tråna efter att umgås och prata.

Nehe, tillbaka till plugget. Musikjuridiken väntar på mig!

Strand hotell

Publicerad 2010-08-09 12:32:21 i Allmänt,

I onsdags åkte jag och Jocke till öland och hälsade på mamma och pappa i deras stuga. På onsdagskvällen kom Linda Rooth och Hanna Engstrand och så åkte vi till Strand Hotell i Borgholm. För att göra en lång historia kort så blev min och Lindas mobiler stulna från min väska. Vi blandade in vakterna och när kvällen var över var vi säkra på vem det var som tagit mobilerna men kunde inte bevisa det. Lindas mobil hittades utanför Strand samma kväll. Min hittade en städare natten mellan torsdagen och fredagen. Den hade legat under några löv i en blomkruka inne på Strand. Det förstörde hela vår kväll men det var ändå tur i oturen att båda fick tillbaka mobilerna. 

Idiotas!

Taylor Lautner

Publicerad 2010-08-03 13:26:46 i Allmänt,

Som jag nämnt innan så går jag en kurs som heter musikjuridik i sommar. I en podcast pratade de om skvallerkungen Perez Hilton. Nyfiken gick jag in på Perez Hiltons blogg och hittade en bild som han lagt upp på facebook. Äckligt likt tycker jag. Föredrar nog den manliga versionen =P




Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela