RoseThorns

Bloggande

Publicerad 2011-09-28 21:58:22 i Allmänt,

Vet inte varför saker och ting känns bättre om man får ut det på nätet. Så jag tänker att min blogg är bättre än facebook.

Jag saknar dig och hatar att inte vara en del av ditt liv! Antar att jag måste acceptera att det är så det måste vara nu för detta är jag och det är långt från dig...

It's been a bad day

Publicerad 2011-09-27 21:46:21 i Allmänt,

Idag har inte varit en bra dag. Är ledig i två dagar nu och som jag känner nu vill jag avskärma mig från världen dessa dagar. Har haft två dåliga dagar på jobbet och även om jag precis joggat en runda så är jag inte nöjd med mig själv. Imorn ska jag söka ännu några jobb om jag hittar några. Både i och utanför Växjö. Måste fylla min vardag med saker som egentligen inte ger livet en större betydelse men som kanske gör att jag inte funderar så mycket på det. Hoppas morgondagen blir bättre. Duschen nästa!

The end's not near

Publicerad 2011-09-12 23:08:22 i Allmänt,

Har precis kollat klart på Greys Anatomy säsong 4 =) Och så blev jag sugen på att lyssna på en låt som jag började lyssna på för några veckor sen och som går konstant här hemma =)




The end's not near
It's here

Alleluia
Spread the cheer
And watch the millenarians
Throw a party for a thousand years

You won't see the pious praying
They'll be too busy flaying
All the martyrs with better ways
To stop the world decaying

If you call me I won't be home
I'm hiding from the kingdom come
They can't see everything on earth

With the satellites and the roving drones

This is why hell is underground
Like a reclaimed bad part of town
We don't want to lose our souls
We're the saints who don't want to be found

Mina killar på T

Publicerad 2011-09-11 02:57:08 i Allmänt,

Alla dessa killar på T. Igår skickade den finske mr T som inte hört av sig på flera veckor. Jag som precis börjat glömma honom. Han sa att han saknade mig. Vi skickade lite och jag hade ångest in på morgonen dagen efter. Han verkar tro att han inte betydde något för mig. Även om jag sa nej till honom var han för stunden mitt allt. Han var min tro på kärleken!

Idag blev jag dock lite smått dissad av Ted Gärdestad. Vet inte vad han hette. Jag fick se hans leg och såg att han var 83:a men kollade aldrig hans namn. Borde börja bry mig mindre om ålder. Han var mycket söt men tror inte han förstod att han hade en chans. Varför vågar man inte vara med framåt? Eller varför vågar inte killar vara mer framåt? Han kanske var lagd åt andra hållet. Fast jag har haft sådana misstankar med andra och det har inte hindrat förstås. Jag förstår mig inte på det andra könet.

Om man ser på den hela bilden finns det bara en jag träffat i sommar (i slutet) som jag verkligen känt de där känslorna för. Och det är ännu en kille på T. Vars namn inte får nämnas. Damn!

Mitt bland allt störs jag av det förflutna. Hjälp snälla hjälp!

Livet är inte lätt det!

Måndag i September

Publicerad 2011-09-05 22:36:14 i Allmänt,

Hösten och September! Perioden på året då man sakta ska förflytta sig inomhus. Det är på hösten och vintern många vill sitta hemma och mysa med sin partner. Sommaren är över nu. Det är bara att inse det. Jag har druckit mig igenom helgen. Varit social och varit uppe till fyra på nätterna. Jobbat på dagarna och festat på nätterna. Jag vägrar känna av känslan av ensamhet när jag är bland folk. Vill inte att nätterna ska ta slut. Det är då det finns möjligheter! För det är på söndagen och måndagen som jag börjar fundera på mitt liv. Vad det har för mening. Försöker planera framåt så jag har något att se fram emot men jag saknar egentliga mål. Försöker vara positiv men ibland är det svårt.

Hela sommaren har jag sökt efter kärlek men inte funnit den. Jag har alltid varit redo för kärleken. Fast börjar sakta känna att jag inte orkar bry mig längre. Det finns känslor men att våga för att se om de blir besvarade är värre. Orka med dramat! Ska försöka fokusera på träning i höst. Försöka att för första gången i mitt liv komma i form. Har planerat detta många gånger förr men har denna gången blandat in andra människor i mitt försök. Ska jogga med Linnéa och dansa Zumba med Sevgin minst en gång i veckan vardera aktivitet.

Sevgin ringde och frågade om jag ville vara med och hjälpa till vid premiären då Lakers spelar den 17 September i den nya arean. Ska isf hjälpa till med själva "Showen". Så det är något att se fram emot. Ifall jag kan få ledigt från jobbet. Hoppas att det inte kommer bli några problem då chefen är Lakers fan och hoppas på att hon förstår att det inte är ofta man får ett sånt här erbjudande.

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.

Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring.

Onsdag går jag ut och vankar.

Torsdag sitter jag i tankar.

Fredag gör jag vad jag vill.

Lördag stundar helgen till.

 

Denna texten är faktiskt inte bara positiv! Är faktiskt ganska tråkigt att ha ett sånt liv =S

Nu ska jag sluta deppa! Imorn börjar livet! Jobb och jogging!

Unfinished Business

Publicerad 2011-09-01 23:45:07 i Allmänt,



I broke down in horror at you standing there
The glow from the moon
Shone through cracks in your hair.
I shouted with passion,
"I love you so much"
But feeling my skin, it was cold to the touch.
You whispered "where are you?"
I questioned your doubt
But soon realised, you were talking to God now

You've got blood on your hands
And I know it's mine
I just need more time
So get off your low and let's dance like we used to
But there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you
So get off your low and let's kiss like we used to

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela