RoseThorns

Rätt eller fel?

Publicerad 2009-11-27 22:59:10 i Allmänt,

Varning! Det står inget av intresse!

I väntan på flyget och på flyget hem från london hade jag något som kan likna panikångest. Jag var inte säker på varför men jag ville inte åka hem. Efter en stunds funderande så kom jag på att en stor del av ångesten berodde på att jag inte ville gå till min praktikplats och att jag inte har så mycket pengar. Lösningen jag kom fram till var att jag skulle hoppa av praktikkursen och jobba under prakitikperioden istället. Så idag var jag och pratade med Kristine min handledare på praktiken. Hon förstod men tyckte att det var synd att jag lämnade dem. Vi satt och pratade runt en timma om livet och om hur hon uppfattat mig. De sakerna hon nämnde var enbart positiva. Jag önskar att jag hade haft alla de bra egenskaperna som hon nämnde.
Hela dagen idag har varit upp och ner! Igår kunde jag inte somna pga huvudvärk. Jag vaknade vid 5.30 och hade fortfarande huvudvärk. När jag kom hem från praktiken vid 10.00 gick jag och lade mig igen och trodde jag skulle vakna vid 12 tiden. När jag slog upp ögonen var det nästan mörkt, klockan var 4.
Idag har jag haft de där jobbiga tankarna. Vem är jag? Vad kan jag? Vad vill jag göra i framtiden? Kristine drog hela den här: Vi hade tänkt att efter din praktik så hade du kunnat skriva ditt exjobb här och sedan kanske få ett jobb. Såhär efteråt tänker jag gjorde jag rätt eller fel att hoppa av kursen? Jag mådde inte bra när jag var på praktiken så jag hoppas att jag gjorde det rätta valet. En dröm hade varit att ta den där jävla examen och åka utomlands och jobba. Jag tyckte om London, jag trivdes där och det var inte bara för att Jocke behandlade mig som en prinsessa.

Något annat jag kommit fram till under några dagar av funderingar är att jag förtjänar inte att bli behandlad som jag faktiskt blivit. Jag förtjänade inte alla de där pengarna jag fick för att jag skulle åka till London. Jag förtjänar inte Jocke, han är underbar och bara ger och ger medan jag bara tar. Det ända jag kan ge är mig själv och jag vill ge honom så mycket mer. Jag förtjänade inte att Kristine skulle sitta och berömma mig, min personlighet och mina egenskaper. Att jag hoppade av praktiken var oansvarigt och omoget gjort av mig.

Jag hatar det här! Jag är ingenting, jag är en värdelös, självisk, obetydlig liten människa som verkligen inte förtjänar alla fina ord folk ger mig. Snälla sluta ge och låt mig ge lite istället!

London

Publicerad 2009-11-23 15:07:26 i Allmänt,

Jag har snart varit i London i en vecka.  Jag åker hem imorgon kväll och det är inte med ett leende på läpparna! Egentligen borde jag vara glad. Jag har haft en bra och trevlig vecka i Jockes sällskap och allt har fungerat jätte bra. Men jag vill inte åka hem. Jag vill inte vara utan honom igen!

Så vad har jag hittat på? Både torsdagen och fredagen spenderade jag dagen med min moster.Hon visade mig Barnes där de bor och så var vi och shoppade lite i Hammersmith tror jag det hette. Handlade lite för mycket onödiga kläder men det går inte göra något åt nu. På kvällarna har det varit Jocke och jag.
I lördags åkte Jocke och jag på äventyr! Han hade planerat dagen så jag visste inget om vad vi skulle göra. Vi åkte in till centrala London och åkte London eye och gick på madame tussauds. Vi gick också förbi picadilly och åt på angus steakhouse. Jag vet att Jocke gillar blodigt kött men jag kunde inte titta på när han åt den där köttbiten. Min lillasyster hade dött om hon sett det där.
Igår söndag åkte vi in till Kingston där Jocke jobbar. Vi har varit där ungefär en gång om dagen och ätit eller gått affärer. Igår åt vi pizza och gick på bio. Vi såg new moon. Den var okej, men första filmen var bättre.

Nu när jag sett hur Jocke bor och träffat hans rums- och arbetskamrater (vilka jag inte pratat alls mycket med fast jag vet att jag borde) skulle jag förstå om han skulle vilja stanna kvar här. Vilket jag hoppas att han gör om det är det han vill, även om jag i ett själviskt perspektiv vill att han ska komma hem. Jag hoppas ni förstår hur jag menar...

Ska börja packa lite nu och sen ska jag ta tåget i till Kingston och träffa den finaste killen jag känner som jag är upp över öronen förälskad i!  

3 Dagar

Publicerad 2009-11-14 17:31:23 i Allmänt,

Nu är det bara några få dagar kvar till min resa. Det var väl ett jävla tjat om den där resan tänker kasnke ni men nu är det så att jag ser väldigt mycket fram emot den här resan. Har packat lite idag och imorn kommer sevgin med en våg så att jag kan väga väskan eftersom den inte för väga mer än 10kg. Har ringt och pratat med ett bussbolag som jag kanske ska åka med sen när jag kommer hem, de gav inte det svaret jag ville ha men det får gå. Den tredje december blir det antagligen Ullared! Jippi =) Men idag är det lördag och snart kommer Linda, louise och matilda. Då blir det godis och film =)!

Miss ya like crazy!

5 Dagar

Publicerad 2009-11-12 14:57:31 i Allmänt,

Det börjar närma sig =)

Längtar som satan men oroar mig för allt. Oroar mig över vilken väska jag ska ta, tänk om jag väljer en för stor eller att den blir för tung. Tänk om jag missar tåget! Tänk om flyget ställs in! Jag drömde i natt att jag först missade bussen ner till stan och att jag därför skulle missa tåget och sen ringde dem och sa att flyget var inställt. Tänker jag för mycket? Kanske det men jag vill till London. Jag kommer inte känna mig säker på att jag faktiskt kommer komma dit förrän jag står på Gatwicks flygplats... 

7 Dagar

Publicerad 2009-11-10 10:29:40 i Allmänt,

Och så blev det tisdagen den 10 November! Alltså är det en vecka kvar tills jag åker. Jag skrev ut biljetterna i morse så nu har jag checkat in och allt =)

Om allt går som det ska kommer jag om exakt en vecka och 12 timmar faktiskt vara i London.

Längtar!  

12 Dagar

Publicerad 2009-11-05 20:53:03 i Allmänt,

Jag satt på praktiken, klockan var lite efter 10 och jag var skit trött, trodde jag skulle somna. Hatade att varenda minut skulle gå så jävla sakta och så fick jag en väldigt fin låt i huvudet. Den börjar 1.45 in på klippet.

Ingen förstår hur dåligt jag mår, ingen förstår min oro

 

Måste bara lägga in lite mer Disney! Min favis när jag var liten =)

 

En sista!

 

 

Kolla på denna! Så jävla rolig =) I love Stitch!

http://www.youtube.com/watch?v=tCUDS-Q67Mg&feature=related

13 Dagar

Publicerad 2009-11-04 22:33:19 i Allmänt,

Får panik. Har precis kollat på busspriser till Lessebo! Med rabatt kostar det 40 kronor. Så fram och tillbaka blir det 80 kronor. Men det är inte allt! Jag kommer behöva komma till stan från campus också! Så 94 kronor varje Jävla dag för att praktisera. Jag har inte råd! Har ju för fan en hyra på 4320! Och London tänker jag fan bara komma till! Jag har 7 eller 8 praktikdagar kvar innan london. Jag kan inte betala 800! Plus jag ska till Lenhovda i helgen och där kommer det gå åt drygt 400! Fan, fan, fan!!!!

Suck

Publicerad 2009-11-03 21:41:00 i Allmänt,

Idag har varit en av dem dagarna då jag absolut inte tycker om mig själv. Då jag analyserar mig själv och funderar över vad andra kan tycka om mig. Det jag kommer fram till är inte positivt! Istället kanske jag borde börja tänka på vad jag skulle kunna göra för att bli en bättre människa. Ta bort alla jag vore nog en bra början...

14 Dagar

Publicerad 2009-11-03 00:09:52 i Allmänt,

Igår bokade jag en biljett till London. Ska åka den 17 November och det som bara skulle varit en helg blev till en hel vecka. Alltså är det idag 14 dagar kvar innan jag åker. Känns som en evighet men tiden kommer ticka på. Är rädd för att veckan i London kommer gå alldeles för snabbt och det lär bero på mannen jag ska åka och träffa. Ska bli kul =) jag har aldrig varit i London.
Biljetten kostade bara 110 kr tur och retur. Skit billigt! Det som kommer kosta är tåget till och från flygplatsen. Jävla sj och deras jävla priser!

Dag 14

Publicerad 2009-11-01 19:49:09 i Allmänt,

Igårkväll valde det förflutna att knacka på dörren.

Förfest: Jag var ute med Linda Rooth igår. Vi var på förfest hos en tjej, Anna. Anna bor ihop med Jesper, som också var hemma igår kväll. Vem är Jesper? Jo, Jesper var jätte bra vän med Martin. Vilken Martin? Jo, mitt ex Martin. Jag och Jesper utbytte inte ett ord på hela kvällen. Fast jag är glad för Jespers skull, Anna verkar vara en jättefin tjej och han förtjänar någon bra.

Oléo: Var ska jag börja? En gammal bekant från Fröseke som jag egentligen aldrig pratat med direkt var jätte pratglad igår. Han skulle hålla om mig och pratade konstant om att jag var hans första kärlek. Ärligt talat hade jag ingen aning om det. Det är lite roligt att höra sånt om personen i fråga inte står och rör vid en hela tiden.

Sen avslöjade en annan bekant att han haft känslor för mig sen han var 16, han är 23 nu. Jahopp???

Påväg hem: Jag tog bussen hem för att jag orkade inte vara på oléo till 2 då Rooth skulle åka hem. En kille kommer och sätter sig bredvid mig och börjar prata. Allt slutade med att jag fick hans nummer och kunde höra av mig om jag var intresserad av att jobba. Det behövdes tydligen webbdesigners. (Tillhör kanske inte det förflutna men det var en lite lustig händelse)

Kan inte bestämma mig om jag hade kul eller inte igår. Det var mest en jobbig kväll. Svårt att ha kul och slappna av när man egentligen vill vara någon helt annanstans.

Jag ville vara med dig!

Om

Min profilbild

Malin

"Life's a bitch and then you die" är ett uttryck jag fick lära mig av en deppig 30-åring när jag var 19 år gammal. Kan inte gör mer än att hålla med honom. För inte har man tur med livet inte. Fast några små ljuspunkter finns det väl =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela